Can ve Mal Güvenliği için Şerit Çekiliyor 65

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ilgili birimlerden gelen talepler doğrultusunda, Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğünün çalışma yapacağı alanlarda can güvenliği, trafik akışını sağlamak ve çevre esnafı da mağdur etmeden çalışma yapılan bölgeyi kordon altına almaktadır. Haberde sözü edilen Atatürk Caddesi Yapı Kredi Bankası önündeki kaldırım çalışması İlçemizdeki yerel gazetelerden birinde, ilgili birimlerden bilgi almadan konuyu saptırıcı ve halkımızı yanıltıcı haber yapılmıştır. Bundan böyle yapılacak haberlerin araştırılması ve ilgili birimlerden bilgi alınarak hazırlanması daha doğru olacaktır.